Lokalizacja

Chemia gotowania – biochemik tłumaczy chemię gotowania 10 lat temu, 19.07.2014

Materiał typu treśc | Plik nr ElDmW0


Opis materiału
Biochemik oraz kucharz wyjaśnia, że w gotowaniu chodzi przede wszystkim o chemię. Znajomość kilku podstawowych faktów może pomóc szefom kuchni zrozumieć dlaczego niektóre przepisy nie udają się.


Podgląd całego materiału
Informacje o materiale
Materiał typu treśc
Kategoria:
Wiedza / Chemia
Długoś tekstu:
2797
Ilość słów:
430
Słowa kluczowe:
gotowaniechemiakuchnia przepisysztuka gotowaniabiochemiakucha rz
Ile osób kupiło materiał:
0
Przesłany:
2014-07-19 00:37:05
Język:
Polski
Użytkownik:
Michał Zdanowicz
Typ materialu:
Artykuł publicystyczny

Cena: 20.00 PLN

Kup licencję