Chemia gotowania – biochemik tłumaczy chemię gotowania 10 lat temu, 19.07.2014
Materiał typu treśc | Plik nr ElDmW0
Opis materiału
Biochemik oraz kucharz wyjaśnia, że w gotowaniu chodzi przede wszystkim o chemię. Znajomość kilku podstawowych faktów może pomóc szefom kuchni zrozumieć dlaczego niektóre przepisy nie udają się.
Podgląd całego materiału
- Informacje o materiale
- Materiał typu treśc
- Kategoria:
- Wiedza / Chemia
- Długoś tekstu:
- 2797
- Ilość słów:
- 430
- Słowa kluczowe:
-
gotowanie, chemia, kuchnia, przepisy, sztuka gotowania, biochemia, kucha rz
- Ile osób kupiło materiał:
- 0
- Przesłany:
- 2014-07-19 00:37:05
- Język:
- Polski
- Użytkownik:
- Michał Zdanowicz
- Typ materialu:
- Artykuł publicystyczny
Cena: 20.00 PLN
Kup licencję